FAQ

FAQ, Frequently Asked Questions eli useimmin kysytyt kysymykset hyödyttävät varmasti monia käyttäjiä. Onko sinulla yleisluontoista kysyttävää johon haluaisit vastauksen? Lähetä mailia osoitteella apua@maakanava.com. Tälle palstalle sijoitamme tärkeimmät kysymykset vastauksineen.

#Maan FAQ on tarkoitettu täydentämään muiden alasivujen informaatiota. Lue siis ensin sivut kokonaan, ennen kuin lähetät kysymyksiä.
Mistä tulee moinen ammattikoulu inho? Ymmärtäähän tuon joiltain yläasteelaisilta, mutta tuo teidän touhu menee jo vähän yli.

"Ammattikouluinho" juontaa juurensa teini-ikäisiin, siis (lähes) ammattikouluikäisiin peeloilijoihin joiden ainoana elämäntapana tuntuu olevan muiden häiriköiminen esim. epäasiallisilla kommenteilla. Emme siis tarkoita näillä sivuilla että jokainen ammattikoululainen olisi peelo, me vain yleistämme liikaa. Toivomme ettette ota hernettä koko palon verran nenään tästä asiasta vaan nauratte tälle huumorille.
"Miksi he*****ssä te aina mainostatte sitä kanavaanne Ircissä?!"

Tehtäköön asia nyt selväksi kerralla. Me EMME MAINOSTA, SPAMMAA TAI INVAA kanavaa!

Meille ON toki ajoittain raportoitu, että joku on lähetellyt satunnaisille irkkaajille messageja tyyliin "tuu kanavalle #mAa!!1!", mutta emme todellakaan ole vastuussa mokomasta idioottimaisesta, keskenkasvuisesta, teiniamispeelomaisesta toiminnasta. Invaaminen ärsyttää kaikkia ja sitä emme tue. Miksi edes invaisimme? Mitä hyötyä edes olisi spammata muutamille ihmiselle joku ärsyttävä mainos, jonka vuoksi mainoksen saajat tulevat haukkumaan meidät kanavalle lyttyyn ja sen jälkeen poistuvat tulikivenkatkuisin uhkailuineen.

Eri juttu onkin, jos juttelemme tuttujemme kanssa ja he liittyvät seuraamme vapaaehtoisesti kanavalle. Sitä toki sattuu ja useastikin sillä tyhmyys pyrkii tiivistymään tai härmistymään aina jonnekin.

Jos havaitset, että joku harrastaa mainitunlaista häiriköintiä, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä joko kanavalla jollekulle operaattorille tai mailaa webmasterille jotta voimme ryhtyä jatkotoimenpiteisiin. Keinomme tosin taitavat valitettavasti rajoittua lähinnä vain kyseisten osoitteiden bannaamiseen kanavalta.
Etusivu
Uutisia
Mikä #Maa?
Historia
Säännöt
FAQ
Ylläpito
Galleria
Tilastot
Logit
Miitit
Haku
Webmaster